Business Coaching alkaa tammikuun 2020 puolivälissä

Mitä Business Coaching on ja mihin sitä tarvitaan? 

Kun jokin askarruttaa työelämässä, Business Coaching voi auttaa. Se on tutkittu ratkaisukeskeinen menetelmä, jossa asiakas ja Coach keskustelevat asiakkaan valitsemista yleensä työhön tai johtamiseen liittyvistä teemoista ja kysymyksistä. Business Coachingissa asetetaan yhdessä tavoite, jota kohden oivalluttavien keskustelujen kautta kuljetaan niin teoin kuin sanoin. Business Coaching rakentaa vahvuuksille ja katsoo eteenpäin. Business Coaching ei ole terapiaa, työnohjausta, konsultointia eikä mentorointia. 

Parhaimmillaan Coaching rakentaa asiakkaan urapääomaa. Business Coaching voi olla myös osa yrityksen tai yhteisön Talent Management -ohjelmaa tai vaikka johtamisjärjestelmää.

Olen itse ollut coachattavana tai coachannut viisitoistavuotisen esimiesrupeamani aikana, ja Coaching on toimivaa ja tuloksellista. Itse saan Business Coaching -koulutusta Business Coaching Instituten päteviltä ja kokeneilta opettajilta sekä vertaisilta. Koulutus on International Coach Federationin akkreditoimaa.

Kun asiakas on ensitapaamisen jälkeen päättänyt käyttää Coachin palveluita, solmitaan sopimus, jossa määritellään säännöt, tavoitteet ja Coaching-suhteen pituus. Vastuu toiminnan tuloksista työssä on tosin aina asiakkaalla. 

Jos tuntuu, että keskustelu Business Coachin kanssa olisi tarpeen, ota reippaasti yhteyttä Anckar Staminaan, jossa coachattaan suomeksi, på svenska ja in English lähinnä Länsi- ja Etelä-Suomessa tai Skypessä, puh. 0401482662 ja s-posti reija@anckarstamina.fi . Aikoja voi varata tammikuun 2020 puolivälin jälkeen ja sanaa saa levittää.