Voimaa viestintään

Viestintä on jokaisen tehtävä ja läsnä kaikessa yrityksen toiminnassa. Selkeä ja asiakaslähtöinen viestintä ja sisäinen viestintä helpottavat toimintaa ja saavat tulosta aikaan.

KIRJALLINEN VIESTINTÄ JA TUTKIMUKSET

Jos tarvitsette  tekstien kirjoittamis-, kiteyttämis- tai muotoiluapua tai viestinnän suunnittelua, Anckar Stamina auttaa. Anckar Staminan yritys- ja organisaatioviestinnän tarpeen mukaan räätälöidyt koulutukset terävöittävät yrityksen sanomaa ja asiakaspalvelua.

Anckar Stamina osaa tehdä myös erilaisia tutkimuksia soveltavista selvityksistä tieteellisiin tutkimuksiin, sillä tutkijakoulutus on. Tutkimusosaamisesta on hyötyä monissa projekteissa, koska silloin ei olla arvailujen varassa. Anckar Stamina voi tehdä myös projekteista osia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, jos yhteisön oma työvoima ei riitä.

RUOTSIN KIELEN JA VIESTINNÄN KOULUTUS

Monet asiakkaat ja pohjoismainen toimintaympäristö edellyttävät ruotsin kielen ammattimaista osaamista. Anckar Stamina vahvistaa ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista ja rohkaisee toimimaan toisella kotimaisella kielellä. Monilla on kuitenkin hyvä koulupohja, ja ruotsin kielen osaaminen erottaa työtekijät joukosta ja tuottaa tuloksia palvelussa ja myynnissä.

VENÄJÄ-OSAAMINEN

Venäjällä kontaktit, toimintaympäristön, kulttuurin ja kielen tunteminen ovat avain liiketoimintaan. Anckar Stamina on apuna, kun yritys lähtee Venäjälle. Anckar Stamina tarjoaa myös venäjän kielen ja kulttuurin opetusta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Alkeillakin pääsee jo pitkälle ja pystyy lukemaan kylttejä.