Anckar Stamina

Reija Anckar

KTT, FM, eMBA Reija Anckar on toiminut liiketalouden, matkailun, myynnin ja visuaalisen markkinoinnin sekä Aviation Business -koulutusohjelmien johtajana ja vastannut korkeakoulukampuksesta ja sen kehittämisestä, viestinnästä ja markkinoinnista. Työssään Reija Anckar on toiminut isojen tiimien esimiehenä ja uudistanut organisaatioita, luonut moderneja koulutuskonsepteja ja vienyt koulutusta ulkomaille.

Reija Anckar valmistui filosofian maisteriksi Turun yliopistossa aineinaan suomen kieli, venäjän kieli ja kirjallisuus (Åbo Akademi) ja tiedotusoppi. Myöhemmin hän opiskeli aikuiskasvatustiedettä sekä suoritti opettajan pedagogisen pätevyyden ja opetushallinnon tutkinnon. Hän väitteli Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa pääaineenaan yrittäjyys. Hän on julkaissut useita konferenssipapereita ja arvosteluja mm. yrittäjyydestä, digitaalisesta yrittäjyydestä, maahanmuuttajayrittäjyydestä, narratiivisesta lähestymistavasta, myynnistä ja palvelusta, aluekehityksestä sekä koulutuksen ennakoinnista.

Reija Anckarin sertifioitua erityisosaamista ovat Business Coaching, johtaminen, muutosjohtaminen, koulutuksen kehittäminen ja vienti, opettajakoulutus, yrittäjyys, viestintä ja kielet. Hän tekee töitä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.