Anckar Stamina

Reija Anckar

Reija Anckar on toiminut ammattikorkeakoulussa liiketalouden, matkailun, myynnin ja visuaalisen markkinoinnin sekä Aviation Business -koulutusohjelmien johtajana ja vastannut korkeakoulukampuksesta ja sen kehittämisestä, viestinnästä ja markkinoinnista. Työssään Reija Anckar on toiminut isojen tiimien esimiehenä ja uudistanut organisaatioita, luonut moderneja koulutuskonsepteja ja vienyt koulutusta ulkomaille. Myöhemmin hän toimi Dynamo - yrittäjyysohjelmassa korkeakoulutetuille ja tutkijana ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. 

Yrittäjänä Naantalissa Reija Anckar tekee koulutuksia tarpeen mukaan, business coachingia ja ratkaisukeskeiistä lyhytterapiaa. Hän on mukana myös Ukraina-liikkeessä Voices for Freedom ry. joka toimii myös nimellä MovED. Siinä tarjotaan koulutuksen uudistamista Ukrainaan. 

Koulutukseltaan Reija Anckar on kauppatieteiden tohtori, joka on väitellyt yrittäjyydestä. Hän on myös eMBA palveluliiketoiminnan johtamisen alalta ja filosofian maisteri. Reija Anckarilla on ammatillisen opettajan pätevyys sekä opetushallinnon tutkinto. Hän on Certified Business Coach, ryhmä- ja tiimicoach sekä Advanced Solution-Focused Practioner eli lyhytterapeutti. Reija Anckar tekee töitä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.